Fotografie . . .

Ik ben begonnen vanuit de fotografie en bezit een ruime portfolio met beelden. Een gedeelte van deze foto's is te vinden op Pbase. Dit is een fotografen-site waar ik regelmatig foto's op plaats. Misschien zit er iets tussen waar u naar op zoek bent.

 

Op de pagina leuke links en activiteiten staat een link naar mijn portfolio op Pbase. Zoekt u iets speciaals laat het me dan weten, ik wil u graag van dienst zijn.

 

Voor het leveren van foto's gelden de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam onder nummer [78/2005].

 

Download PDF

. . . Grafisch . . .

Ook voor grafisch vormgeven kunt u bij mij terecht.

 

Zo heb ik het logo ontworpen voor Bakfeest & Zo, een heel gezellige winkel in zelfbakartikelen en cadeauartikelen. Ook het visitekaartje, de decoratie van de ramen van de winkel, de flyer, een ansichtkaartenlijn en de website zijn door mij vormgegeven. Kijk maar eens op de website van Bakfeest & Zo.

 

Een vriendin van mij die koeien schildert, gebruikt regelmatig mijn foto's als basis voor haar schilderijen.

 

Op de pagina leuke links en activiteiten vind u alle links bij elkaar.

 

. . . en meer

Verder ontwerp ik geboortekaartjes en geboorteschilderijen. Dit zijn prints op canvas in combinatie met acrylverf, met als uitgangspunt het geboortekaartje.

 

Natuurlijk heeft u ook hier de mogelijkheid te kiezen voor een ontwerp op plexiglas.